09:26
Vi ska ut ur Hjo nu.

12:00
Vi har nått en liten hamn nära Brevik där vi har lagt till för att äta. Det är en hamn utan gästplatser, men vi la oss i en tom docka. Det har varit extremt höga vågor och vindar på en bit över 10 m/s. Vi har ca 1,5 h kvar om allt går bra. Vi får se hur trevligt det blir med all regn, vågor och blåst. Det är ju typ kuling nästan.

12:50
Vi ska strax åka vidare nu. Vi ska bara diska och fixa i ordning och lyssna på vädret vid 1.

14:27
Vi lämnar Brevik nu. Tog en lång paus pga väldigt dåligt väder. Hoppas vädret blir bättre, speciellt sedan vi ska åka in i kanalen i morgon. Sture sa att vindarna ska avta nu mot eftermiddagen och kvällen. Just nu är Michael i Karlsborg. När vi kommer dit kollar vi om det är där vi betalar annars åker vi vidare till Forsvik där kanalen börjar.

16:35
Vi har nått Karlsborg nu!!! På slutet blåste det upp rejält med byar över 15 m/s, men det gick fort, 5-6 knop . Det lugnade sig dock på slutet.

18:18
Vi har kommit fram till Forsvik nu! Nu ligger vi i en gästhamn precis vid första slussen. Vi och Michael gick och fixade kanalavgiften. Vi har legat här ganska länge nu och vi har lagat kyckling. Ericas mamma och pappa kom en stund. Vid Karlsborg var det broöppning som vi gick igenom. Hoffmann kommer vid hal 9 imon bitti. Det kommer bli kul att slussa i morgon.

Categories:

Comments are closed

Administrera