After Work igång

Föräldrasegling 2013

Vårens första After work gick av stapeln den 4 april. Drygt tio gäster slöt upp, bland dem både nya ansikten, scoutföräldrar och medlemmar både från Sjöscouterna och Domsands Båtsällskap.

Trots vårsol var nordanvinden kall denna kväll, och de flesta var nog rätt nöjda med att detta första tillfälle var helt och hållet inomhus i Skeppargården. Det blev ett bra tillfälle att presentera kommande After work-tillfällen samt klubbarna och en del av säsongens andra aktiviteter i en trivsam inramning med god mat. Stort tack till arrangörsteamet!

Till nästa gång den 9 maj är det dags att plocka fram understället, för då blir det segling. Då gäller också en fast starttid för att inte bli akterseglad – samling 17.00 i Jönköpings hamn.

Vem?

After work är till för alla över 18 år.

När och var?

Vi ses i Jönköpings hamn fredagen den 9 maj kl 17.00. Preliminärt samma tid och samlingsplats även den 22 augusti och 12 september.

Mat och dryck

Efter seglingen blir det även nästa gång mat och dryck till självkostnadspris. Vi beställer och hämtar mat, och det finns vin, öl och alkoholfria drycker att köpa till självkostnadspris.

Anmälan

Anmälan gör du via mejl till Anders Hoffmann: anders.hoffmann@telia.com senast tisdagen 6 maj.